Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:44 | 30/05/2016

Οργανωμένα μεταμεσονύκτια επεισόδια προκάλεσε ομάδα αντιεξουσιαστών που στις 02:00 τα ξημερώματα βγήκαν  από το Πολυτεχνείο στην οδό Πατησίων, πυρπόλησαν κάδους και επιδόθηκαν σε επεισόδια με αστυνομικές δυνάμεις. Οι "μπαχαλάκηδες" προκάλεσαν την διακοπή της κυκλοφορίας από την οδό Ιουλιανού έως και την Πανεπιστημίου!

Η ομάδα των αντιεξουσιαστών, σε μια πρωτοφανή και χωρίς αιτία ενέργεια, ξεκίνησε να πυρπολεί κάδους και μήκος του δρόμου με τους αστυνομικούς να διακόπτουν την ροή της κίνησης για ώρες. Μόλις αστυνομικοί των ΜΑΤ έκαναν την εμφάνισή τους, ξεκίνησαν αν τους επιτίθονται με βόμβες μολότοφ. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους διασπάσουν κάνοντας χρήση χημικών, δίχως όμως αποτέλεσμα. Οι νεαροί που κρατούσαν  στα χέρια, καδρόνια και ρόπαλα, τους επιτέθηκαν εκ νέου με αντικείμενα και μάρμαρα.

Έως και τις 05:30 τα ξημερώματα οι δρόμοι γύρω από το Πολυτεχνείο θύμιζαν πεδίο μάχης. Λόγω των επεισοδίων όλα τα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ δεν πραγματοποιούνταν από την οδό Πατησίων, ενώ δεκάδες πολίτες με αυτοκίνητα που έπρεπε να περάσουν κατά μήκος του δρόμου, αναζητούσαν εναλλακτικές διαδρομές.

 

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis