Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:39 | 02/08/2017

Περιπολικά, φώτα και πολύ κυνηγητό τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη Λαμία με έναν 35χρονο να πέφτει στα χέρια αστυνομικών της Άμεσης Δράσης.

Η περιπετειώδης καταδίωξη ξεκίνησε στην οδό Ανδρούτσου, όταν εντοπίστηκαν δύο άτομα να σπάζουν σταθμευμένο ΙΧ προκειμένου να αποσπάσουν από το εσωτερικό του τα ψιλά που βρισκόντουσαν στην κονσόλα.

[custom:google-ads]

Έγιναν αντιληπτοί όμως, όπως σημειώσαμε, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και ξεκίνησε πεζή καταδίωξη στα στενά της Λαμίας μεταξύ Μητρόπολης και Καζούλη, με τον έναν εκ των δύο δραστών να εγκλωβίζεται από τους αστυνομικούς στη διασταύρωση της οδού Υψηλάντη με την Ευαγγελιστρίας.

Πρόκειται για 35χρονο γνωστό για τις… επιδόσεις του σε διαρρήξεις - κλοπές αυτοκινήτων, που εξακολουθεί παρά την επαναλαμβανόμενη παραβατική του δράση, να κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας!

Μάλιστα τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον κύκλωσαν τους επιτέθηκε προσπαθώντας να τους ξεφύγει, ωστόσο βρέθηκε με χειροπέδες και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λαμίας. Ο «σύντροφός» του στη συγκεκριμένη κλοπή, κατάφερε προσωρινά να διαφύγει, ωστόσο είναι κι αυτός γνωστός κι αναμένεται σύντομα να συλληφθεί.

www.lamiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis