Πειραιάς: Αγρια συμπλοκή με νεκρό σε σπίτι στα Καμίνια

Πειραιάς: Αγρια συμπλοκή με νεκρό σε σπίτι στα Καμίνια

Αιματηρή συμπλοκή έλαβε χώρα στα Καμίνια το μεσημέρι της Παρασκευής σε σπίτι της περιοχής του Πειραιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο συμβάν υπάρχει ένας νεκρός. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις. Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, έγινε καταδρομική επίθεση με μαχαίρια σε σπίτι Πακιστανών στις εργατικές κατοικίες στα Καμίνια. Εκτός από τον νεκρό, υπάρχει κι ένας ακόμη σοβαρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επίθεση δέχτηκαν οι τρεις διαμένοντες σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Αγίων Αναργύρων 49 στα Καμίνια. Οι τρεις Πακιστανοί είδαν ξαφνικά μπροστά τους ομάδα με μαχαίρια που τους αιφνιδίασε και άρχισε να τους μαχαιρώνει. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες εισέβαλαν ξαφνικά στο σπίτι και τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι τον έναν από τους τρεις κατοίκους του διαμερίσματος, ενώ τραυμάτισαν σοβαρά τον δεύτερο, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματος. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Ο τρίτος κάτοικος του σπιτιού δεν μαχαιρώθηκε αλλά ξυλοκοπήθηκε. Πρόκειται για το βασικό μάρτυρα που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ήδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι έχουν αφήσει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πίσω τους ίχνη που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη σύλληψή τους.

Αλέξανδρος Καλαφάτης

Πηγή:  ethnos.gr