Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 26/05/2017

Τη σοκαριστική εμπειρία που έζησε το βράδυ της Πέμπτης μοιράστηκε με τους φίλους της μία νεαρή κοπέλα από τη Γλυφάδα, εφιστώντας παράλληλα την προσοχή σε όλους.
Όπως περιγράφει η ίδια, λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην οδό Πανδώρας, κάθετη της Κύπρου, μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό της, λίγο πριν ξεκινήσει, μπήκε ξαφνικά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος δεν ξεπερνούσε την ηλικία των 30.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία, μίλησαν αρκετά, ο άνδρας δεν ήταν αλλοδαπός και με την απειλή όπλου, της ζήτησε να την οδηγήσει σε ένα συγκεκριμένο μέρος και να του έδινε όσα χρήματα είχε πάνω της.
Όπως λέει, ο άνδρας, φορούσε γάντια, ήταν απόλυτα ψύχραιμος και είχε πάνω του έναν ασύρματο όπου άκουγε τη συχνότητα της αστυνομίας. Η νεαρή, όπως επισημαίνει, αποφάσισε σε κλάσματα του δευτερολέπτου ότι δεν θα απομακρυνόταν μαζί του και σε ένα σημείο, τράβηξε χειρόφρενο και πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο.
Τότε ο άγνωστος, ψύχραιμος αλλά και πολύ γρήγορος όπως αναφέρει η κοπέλα, μπήκε στη θέση του οδηγού και έφυγε με το αυτοκίνητό της, ένα Ford Fusion μπλε σκούρο, με πινακίδα ZXA 4553.

Δείτε τι έγραψε στο facebook αναλυτικά:

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis