Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:41 | 04/07/2015

 

ΣΟΚ στο Βόλο με το θάνατο 25χρονης αστυνομικού από καρκίνο

Σε ηλικία μόλις 25 ετών κόπηκε το νήμα της ζωής για την αστυνομικό Ελένη Βενέτη. Η νεαρή γυναίκα έχασε τη μάχη ενάντια στον καρκίνο και εξέπνευσε την Πέμπτη το πρωί, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της αλλά και το φιλικό της περιβάλλον.

Η Ελένη Βενέτη υπηρετούσε στη Σκιάθο ως αστυνομικός. Το προηγούμενο καλοκαίρι είχε ζητήσει και πήρε μετάθεση στο Βόλο, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την υγεία της. Επέστρεψε στο πατρικό της όπου και ζούσε με τους γονείς τις δύο αδερφές της. Η ίδια ήταν το μεσαίο παιδί της οικογένειας.

Επασχε από καρκίνο, έδινε όμως τη μάχη της να κρατηθεί στη ζωή με αξιοπρέπεια και χαμόγελο. Οι συνάδελφοί της μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ευσυνείδητη αστυνομικό. Οι φίλοι και οι γνωστοί της μιλούν για ένα ευγενικό και χαμογελαστό κορίτσι που ποτέ δεν το έβαλε κάτω στις δυσκολίες της ζωής και έδωσε με περισσή δύναμη και κουράγιο τη μάχη ενάντια στην επάρατο νόσο.

Την Τετάρτη ήταν τα γενέθλιά της και η ίδια υποβάλλονταν σε μία ακόμη θεραπεία. Την Πέμπτη το πρωί, η άτυχη γυναίκα δεν άντεξε. Αφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της που έδωσε στο πλευρό της το δύσκολο αγώνα για τη ζωή.

Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο, στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Βόλου.

Επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των οστών του Λαϊκού Νοσοκομείου.

http://www.taxydromos.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis