Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:03 | 13/07/2017

Περί πειθαρχικών ελέγχων και διώξεων ο λόγος….

Προς (…ξέρει αυτός)

Τώρα τελευταία με όλες αυτές τις διώξεις που έχετε εξαπολύσει και τους πειθαρχικούς ελέγχους με εκπλήξατε.

Για να είμαι ειλικρινής μπορεί και να με βολεύει στην παρούσα φάση μια τέτοια τακτική.

Αλλά όχι ημίμετρα ρε παιδί μου. Τι κλήση σε απολογία ,διαθεσιμότητα ,αργίες και αρλούμπες !

Αυτά δεν είναι τίποτα .Κατευθείαν κατάργηση και φίμωση .Να διωχθεί όχι από την αστυνομία αλλά και από το σωματείο. Να αποφασίσετε την πλήρη διαγραφή του.

Δεν ξέρω ,βέβαια αν αυτό μπορεί να γίνει με κάποια υπουργική απόφαση. Διότι αν χρειάζεται νόμος, ξεχάστε το, δεν περνάει αυτό από την βουλή. Οι βουλευτές μας δεν θα το ψηφίσουν με τίποτα .Αποτελεί λέει φίμωση του συνδικαλισμού και της ελευθερίας της άποψης και θυμίζει άλλες σκοτεινές εποχές. Βλακείες. Μη ξεχνούν ότι την περίοδο εκείνη μπήκαν αρκετοί αριστεροί τόσο στις σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και των Σωμάτων Ασφαλείας και χρειάστηκε να παραμείνουν πολλά χρόνια σιωπηλοί και φιμωμένοι.
Η ιστορική αλήθεια είναι ότι προς τα τελευταία του, το καθεστώς έβαζε αρκετούς αριστερούς στις σχόλες αυτές για να μπορέσουν να τους αλλάξουν άποψη και να προδώσουν την ιδεολογία τους .Αλλά απέτυχαν οικτρά στα σχέδια τους .Οι άνθρωποι αυτοί άντεξαν, διατήρησαν τα πιστεύω τους και τώρα δικαιώνονται. (Τώρα που έχει καταγραφεί αυτή η ιστορική αλήθεια μη με ρωτάτε δεν ξέρω.)

Αυτό δε, που με έχει τελείως εντυπωσιάσει είναι η απόλυτα ορθή ιεράρχηση των προβλημάτων.

Αυτό είναι το σωστό!

Πρώτα να τελειώνουμε με τους συνδικαλιστές και τους διαφωνούντες και ύστερα να ασχοληθούμε με μικροπροβλήματα όπως η παντελής έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού ( ασύρματοι, αυτοκίνητα, μηχανές, στολές, χαρτί, μελάνη, καθαριότητα και τελειωμό δεν έχει…) ,η πλήρης αποδιάρθρωση όλων των υπηρεσιών ,η κατάργηση του ωραρίου εργασίας και η όλο και αυξανόμενη καταπόνηση του προσωπικού. 
Αυτά

Με ότι απόμεινε,
Φαναριώτης Ιωάννης 
Μέλος Δ.Σ. Σωματείου Ειδικών Φρουρών 
ΕΛ.ΑΣ

Υ.Γ1 Επειδή είναι καλοκαίρι και οι βαριές αναλύσεις κουράζουν, λίγο χιούμορ για ένα θέμα που στην πραγματικότητα είναι σοβαρό δεν βλάπτει.!
Υ.Γ.2. Είναι λίγο κεκαλυμμένο διότι βαριέμαι τις απολογίες.
Υ.Γ.3. Καλό καλοκαίρι να έχουμε αν και δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει έτσι άφραγκοι όπως είμαστε.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis