Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 05/10/2017

Μετα και το τελευταίο σοκ από την τοποθέτησή μας στο γ΄ μισθολογικό κλιμάκιο, ως “προερχόμενους” από συνοριακούς φύλακες, σαν συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι αυτής της κατηγορίας, θεωρήσαμε ότι ήταν απαραίτητη όσο ποτέ η επίσκεψη της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. στον Έβρο. Έτσι το διήμερο 2 και 3/10/2017, πολυμελές κλιμάκιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, συνοδευόμενη από εκπροσώπους της τοπικής Ένωσης Έβρου, πραγματοποίησε περιοδεία σε τμήματα συνοριακής φύλαξης του Νομού μας, συναντώντας από κοντά τους συναδέλφους, προκειμένου να διαπιστώσει τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν την υπηρεσιακή καθημερινότητα αλλά και ενημερώνοντας για τα θέματα που απασχολούν το υπηρεσιακό μας μέλλον.

Μεταξύ των επισκέψεων, σχεδόν στο σύνολο των τμημάτων συνοριακής φύλαξης, συναντηθήκαμε, θέτοντας τους διάφορους προβληματισμούς μας αλλά και αναζητώντας λύσεις σε προβλήματα, με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜ-Θ Υποστράτηγο κ. Μενεξίδη Νικόλαο και τους δυο Διευθυντές Αστυνομίας του Νομού. Επίσης πραγματοποιήσαμε και συνάντηση με την διοικήτρια του Κ.Υ.Τ. Φυλακίου κ. Λογοθέτη Ειρήνη.

Απώτερος σκοπός των συναντήσεων, αλλά και συνολικά της περιοδείας, ήταν να καταγράφουν τα σημαντικότερα προβλήματα επι τόπου, από το ανώτερο συνδικαλιστικό μας όργανο και να μεταφερθούν αυτά, άμεσα, στην Πολιτική και Φυσική ηγεσία στην Αθήνα.  

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣΚΟΝΤΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis