Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:14 | 29/09/2016

Τη Θράκη -και ειδικότερα την Ξάνθη και τον Έβρο- επισκέπτεται σήμερα ο υπουργός 'Αμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευ. Αποστολάκη, και ΓΕΣ αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του είναι η Ξάνθη και το Δ' Σώμα Στρατού όπου θα πραγματοποιηθεί η απονομή πολεμικών σημαιών της 12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Μεζικού και της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας.

Στη συνέχεια, ο κ. Καμμένος θα αναχωρήσει με Σινούκ για τον βόρειο Έβρο, όπου θα επισκεφθεί ορεινά χωριά και ειδικότερα και το Μέγα Βέρειο, όπου η 50η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού έχει αναλάβει την εκτέλεση σειράς κοινωφελών έργων μεταξύ των οποίων τη συντήρηση αγροτικών δρόμων, τη συντήρηση και ανακαίνιση δημοτικών σχολείων και κατασκευή υδροταμιευτήρων. Ακολούθως, θα εγκαινιάσει συγκρότημα στρατιωτικών κατοικιών στην Ορεστιάδα.

 

Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί στην Αλεξανδρούπολη, στο στρατόπεδο Κανδυλάπτη, όπου θα εκτελέσει εξομοίωση, σε εξομοιωτή άρματος μάχης Leopard 2 HΕL.

 

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis