Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:16 | 18/10/2016

Αστυνομική καταδίωξη χθες το βράδυ στην Μεγάλη Χώρα Αιτωλοακαρνανίας. Ένας 33χρονος άντρας τράπηκε σε φυγή αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών.

Μετά από αναζητήσεις, το όχημα εντοπίστηκε, με τον δράστη να κατευθύνεται προς το μέρος τους με σκοπό να τους πατήσει.

Στο εσωτερικό του φορτηγού βρέθηκε κλεμμένος κινητήρας. Ο 33χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες το βράδυ στη Μεγάλη Χώρα Αιτωλοακαρνανίας,  από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 33χρονος ημεδαπός, διότι οδηγώντας στον κόμβο Εθνικού Σταδίου στο Αγρίνιο, ιδιωτικής χρήσεως φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το οποίο δεν έφερε τις κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών  τράπηκε σε φυγή, μη συμμορφωμένος σε σήμα στάσης που του έκαναν.

Κατόπιν αναζητήσεων το όχημα εντοπίστηκε να κινείται στην Μεγάλη Χώρα Αγρινίου και ο δράστης αποπειράθηκε  με την χρήση του να προκαλέσει  επικίνδυνες  σωματικές βλάβες στους αστυνομικούς.

Στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκε ένας (1) κινητήρας ιδιωτικής χρήσεως φορτηγού αυτοκινήτου, ο οποίος  αποτελεί προϊόν  κλοπής που έλαβε χώρα πρωινές ώρες της 17/10/2016.»

 

www.thebest.gr

 

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis