Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 03/12/2016

Περιπετειώδης ήταν η σύλληψη δυο Αλβανών που πέρασαν παράνομα τα σύνορα σε δασική περιοχή της Φλώρινας μεταφέροντας από την πατρίδα τους σημαντική ποσότητα χασίς.

Ο πιο νέος προέβαλλε σθεναρή αντίσταση στους αστυνομικούς, ενώ ο συνεργός του αποδείχθηκε φυγόποινος. 

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 40 και 26 χρόνων εντοπίστηκαν μέρα- μεσημέρι από τους άνδρες του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής να κινούνται πεζή στην δασική περιοχή του Βατοχωρίου. Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους ελέγξουν, προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας και μάλιστα ο 26χρονος αποπειράθηκε να τους χτυπήσει όταν τον έφτασαν.

Τελικά, βρέθηκαν και οι δυο με χειροπέδες και διαπιστώθηκε ότι στους ταξιδιωτικούς σάκους που κουβαλούσαν υπήρχαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13 κιλών και 455 γραμμαρίων, ενώ σε βάρος του 40χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που τους άσκησε δίωξη για για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, απείθεια και αντίσταση.

 

Πηγή:  www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis