Περιπετειώδης σύλληψη λαθροκυνηγού - Χτύπησε αυτοκίνητα της θηροφυλακής προσπαθώντας να ξεφύγει | PoliceNET of Greece

Περιπετειώδης σύλληψη λαθροκυνηγού - Χτύπησε αυτοκίνητα της θηροφυλακής προσπαθώντας να ξεφύγει

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΜΑΛΟΥ
Περιπετειώδης σύλληψη λαθροκυνηγού - Χτύπησε αυτοκίνητα της θηροφυλακής προσπαθώντας να ξεφύγει

Στη σύλληψη ενός ατόμου που κυνηγούσε παράνομα στην περιοχή του Ομαλού προχώρησαν λίγο πρίν τα μεσάνυκτα της Πέμπτης άνδρες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Χανίων. Μάλιστα ο συλληφθείς στην προσπάθεια του να διαφύγει προκάλεσε υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα της θηροφυλακής, όπως αναφέρει η Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης.

Το περιστατικό συνέβη όταν κατά τη διάρκεια περιπολίας της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Χανίων στην περιοχή του Ομαλού εντοπίστηκαν 2 άτομα να κυνηγούν με τη χρήση φακών.

Όπως ανακοίνωσε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης , «οι θηροφύλακες κατάφεραν να πλησιάσουν τα δύο άτομα στις 23:15, αλλά το ένα άτομο που είχε την καραμπίνα κατάφερε να διαφύγει. Το δεύτερο άτομο προσπάθησε να διαφύγει μ' ένα αγροτικό όχημα και στην προσπάθεια του αυτή χτύπησε δύο οχήματα της θηροφυλακής. Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων όπου και κρατήθηκε».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση κατασχέθηκαν ένας σκοτωμένος λαγός που βρέθηκε στο όχημα, δύο φακοί χειρός καθώς και το όχημα, ενώ οι θηροφύλακες κατέθεσαν μήνυση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ