Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:59 | 29/08/2016

Το νόμο στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν οι κάτοικοι της περιοχής Βαβύλων στη Χίο, που ξεκίνησαν περιπολίες με τετραμελείς ομάδες περιφρούρησης μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών στο χωριό τους με δράστες -όπως υποστηρίζουν- μετανάστες.

Η πρωτοβουλία τους απέδωσε καρπούς από την πρώτη κιόλας νύχτας, καθώς ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με αλλοδαπούς οι οποίοι είχαν διαρρήξει ένα ακόμη σπίτι! Μόλις τους είδαν, οι διαρρήκτες πέταξαν στο έδαφος τα κλοπιμαία και το έβαλαν στα πόδια καταφέρνοντας να εξαφανιστούν. Τα κλεμμένα αντικείμενα παραδόθηκαν στην Αστυνομία που τα επέστρεψε στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει περισσότερες από δέκα διαρρήξεις σπιτιών στην ευρύτερη περιοχή κι αυτό ανάγκασε τους κατοίκους των Βαβυλών να δημιουργήσουν ομάδες περιφρούρησης, στις οποίες συμμετέχουν συνολικά 26 άτομα που περιπολούν τα βράδια χωρισμένοι σε ομάδες των τεσσάρων ή πέντε. Ωστόσο, τους ανησυχεί το ενδεχόμενο να δεχθούν επίθεση από αλλοδαπούς που τυχόν θα εντοπίσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis