Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:54 | 21/07/2019

Με απαρχαιωμένο στόλο αυτοκινήτων, κάποια από τα οποία ξεπερνούν πλέον ακόμη και τα 660.000 χιλιόμετρα(!!!), καλούνται οι αστυνομικοί σε Κερατέα και Λαύριο, να κάνουν περιπολίες, έχοντας να καλύψουν ως τομέα ευθύνης μια τεράστια περιοχή, με χιλιάδες σπίτια διάσπαρτα στους οικισμούς του Δήμου μας.

Περιπολικά πραγματικά σαπάκια, "αυτοκινούμενα φέρετρα" όπως τα αποκαλούν ειρωνικά οι ίδιοι οι αστυνομικοί, τα οποία είναι άκρως επικίνδυνα πια για την ασφάλεια αστυνομικών και πολιτών.

Πριν από μερικές βδομάδες ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας Λαυρίου, πήρε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς την ώρα που κινούνταν στην Αττική οδό. Ευτυχώς οι αστυνομικοί πρόλαβαν και βγήκαν χωρίς να τραυματιστούν.
[custom:google-ads]
Στην Κερατέα, η κάμερα του keratea nea, κατέγραψε την προσπάθεια ή καλύτερα την απόπειρα δύο αστυνομικών να κάνουν περιπολία στους δρόμους της πόλης.

Αυτή η περιπολία όμως εξελίχθηκε σε πραγματικό βραχνά, καθώς το αυτοκίνητο τους ακινητοποιήθηκε για πολλοστή φορά από μηχανική βλάβη, με αποτέλεσμα αντί να κυνηγήσουν το έγκλημα, να ψάχνουν και πάλι για κάποιο συνεργείο. Δυστυχώς στην ίδια άθλια κατάσταση βρίσκονται τα περισσότερα περιπολικά των Αστυνομικών Τμημάτων της Ανατολικής Αττικής.


Οι περιπολίες γίνονται πλέον χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των αστυνομικών και φυσικά …στην τύχη, να μην τους αφήσει το αυτοκίνητο στο δρόμο.

Ποιόν να κυνηγήσεις άραγε και πολύ περισσότερο ποιόν να πιάσεις, με τέτοια σαραβαλάκια.

Όπως λένε μάλιστα οι αστυνομικοί, αν η πολιτεία αποφάσιζε κάποια στιγμή να περάσει ΚΤΕΟ όλα τα περιπολικά ανά την επικράτεια, τότε είναι σίγουρο ότι, σχεδόν στο σύνολό τους, θα αποσύρονταν άμεσα από την κυκλοφορία.

 

 

Πηγή: bloko.gr (με αναφερόμενη πηγή τη σελίδα keratea-nea στο facebook)

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis