Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:28 | 19/11/2020

Η Skoda παρουσίασε την έκδοση περιπολικού της σπορ Octavia RS ειδικά για την αστυνομία της Μεγάλης Βρετανίας.

Η έκδοση περιπολικού της Octavia RS χρησιμοποιεί τον ίδιο 2λιτρο TSI κινητήρα βενζίνης με αυτόν της νέας Octavia RS, ο οποίος συνδυάζεται με 7τάχυτο DSG κιβώτιο ταχυτήτων και παρέχει ισχύ 245 ίππων.

Διαθέτει όμως μια σειρά από επεμβάσεις, απαραίτητες για το νέο της ρόλο, όπως είναι ο φάρος οροφής, τα δυνατά LED μπλε φώτα σήματος σε εμπρόσθιο και πίσω τμήμα, η «σειρήνα», καθώς και ο ειδικός εξωτερικός χρωματισμός.

Στο εσωτερικό, η Skoda φροντίζει για την άνετη διαμονή των αντρών της αστυνομίας, προσφέροντας μεταξύ άλλων στάνταρ πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, σύστημα πολυμέσων με κεντρική οθόνη 10 ιντσών, εμπρόσθια θερμαινόμενα καθίσματα και paddles πίσω από το τιμόνι για το κιβώτιο.

Επίσης, ανάλογα με τις ανάγκες η έκδοση περιπολικού της Octavia RS μπορεί να εφοδιαστεί και με περιμετρικές κάμερες, ενώ υπάρχει δυνατότητα ακόμη και προσθήκης ειδικών αεριζόμενων και κλιματιζόμενων θηκών μεταφοράς για αστυνομικούς σκύλους.

Τα νέα περιπολικά Skoda Octavia RS αναμένεται σύντομα να εξοπλίσουν τον τοπικό στόλο της τροχαίας σε διάφορα σημεία της Μεγάλης Βρετανίας.

Η χρήση τους θα γίνει κυρίως σε αυτοκινητοδρόμους, εκεί όπου τα περιπολικά γρήγορων επιδόσεων έχουν το κύριο πεδίο δράσης τους.

Πηγή:  newsauto.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis