Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:00 | 28/02/2018

Ελληνική Αστυνομία με τεράστιες ελλείψεις στο 2018!

Με τέτοιες συνθήκες οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί εν έτει 2018 αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τους πολίτες και την Ελληνικη Κοινωνία! Δυστυχώς χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης και με ιδιωτικα δικά μας αερόθερμα ή καλοριφέρ λαδιού που αγοράζουμε εμείς οι ίδιοι, εκτελούμε την υπηρεσία μας κσι προσπαθούμε να ζεσταθούμε!

Ενώ βέβαια κινούμαστε στους δρόμους με περιπολικά οχήματα που δεν ελεγχονται από τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ, κατά παράβαση του αρθρου 11 του π.δ. 45/08 (γιατί εάν περάσουν ΚΤΕΟ τα μισά περίπου θα κριθούν ακατάλληλα), ενώ με 591.000 χιλιόμετρα φαίνεται ένα περιπολικό έγχρωμο μοντέλο του 2008 που κινείται με βενζίνη και βέβαια εύκολα αντιλαμβανόμαστε όλοι μας ότι σίγουρα οι Αστυνομικοι δεν είμαστε και πολύ διαφαλισμενοι μέσα σε τέτοια οχήματα και ανεβαίνοντας σε δικύκλες μοτοσυκλέτες, ενώ όπως προκύπτει η επαρκής αστυνόμευση πλέον είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό σε συνδυασμο και με την τεράστια έλλειψη προσωπικού!

Φωτογραφίες από τη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV 100 που αναδείχτηκαν τα θέματα και οι ελλείψεις αυτές!

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Αντιπρόεδρος ΔΣ ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΕΚΑ

 

Φωτογραφία του Θεόφιλος Παπαδάκης.

Φωτογραφία του Θεόφιλος Παπαδάκης.

Φωτογραφία του Θεόφιλος Παπαδάκης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis