Περισσότερα από τρία κιλά κάνναβης, πολλά μετρητά και κινητά είχε κρύψει 36χρονος κάτω από το κρεβάτι του

ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
Περισσότερα από τρία κιλά κάνναβης, πολλά μετρητά και κινητά είχε κρύψει 36χρονος κάτω από το κρεβάτι του

Δύο άνδρες συνελήφθησαν, ένας στην Καλλιθέα και ένας στη Ραφήνα, μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών στη χειραποσκευή του δεύτερου, στο λιμάνι. Στελέχη της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Ραφήνας με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντόπισαν στη διάρκεια ελέγχου πλαστικό δοχείο με ποσότητα ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 50,9 γρ. καθώς και 43 κάψουλες άγνωστης ουσίας.

Ο 26χρονος φέρεται να υπέδειξε ως προμηθευτή των ναρκωτικών τον 36χρονο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έρευνα στο σπίτι του δεύτερου στην Καλλιθέα Αττικής, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

Κάτω από κρεβάτι ο 36χρονος είχε επιμελώς κρυμμένα σε γυάλινα δοχεία και ειδικές συσκευασίες ακατέργαστη ινδική κάνναβη, συνολικού βάρους 3,155 κιλά, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα μεταλλικό τρίφτη, πλαστικό δοχείο με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, 3.000 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι του 26χρονου στην Ηλιούπολη, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ραφήνας, παρουσία εισαγγελέα, όπου εντοπίστηκε μία επιπλέον νάιλον συσκευασία με 98 γρ. ακατέργαστη ινδική κάνναβη.

Και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το λιμεναρχείο Ραφήνας.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr