Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:45 | 11/02/2021

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, καθώς από χθες το βράδυ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ένα φιαλίδιο με το εμβόλιο της Pfizer. Μία νοσοκόμα του κέντρου Υγείας Περιστερίου, είχε βγάλει το φιαλίδιο, το άφησε σε συγκεκριμένο χώρο κι όταν επέστρεψε, έλειπε. Αμέσως η νοσοκόμα κάλεσε την Αστυνομία και το τμήμα ασφαλείας ερευνά την περίεργη αυτή υπόθεση.

Οπως είπε η Μίνα Καραμήτρου μιλώντας στην «Ωρα Ελλάδος» του Open TV, η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, από το πιο απλό, να χάθηκε ή να καταστράφηκε με κάποιον τρόπο, αλλά και πιο... περίεργα σενάρια κλοπής του φιαλιδίου.

Σήμερα το πρωί αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας θα πάνε πάλι στο Κέντρο Υγείας και θα λάβουν καταθέσεις και μαρτυρίες. Το σίγουρο είναι ότι ένα μπουκαλάκι της Pfizer έχει κάνει... φτερά και η Αστυνομία προσπαθεί να ρίξει φως στην υπόθεση.

Οπως είπε η κ. Παγώνη μιλώντας στο Open TV, όποιος κι αν το έχει πάρει, ουσιαστικά του είναι άχρηστο, αφενός γιατί οι θερμοκρασίες που φυλάσσεται είναι πολύ ιδιαίτερες, αφετέρου η διάλυσή του είναι πολύ δύσκολη και μπορεί να γίνει μόνο εργαστηριακά.

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis