Περιστατικό αποδεικνύει τον καθημερινό κίνδυνο που διατρέχουν οι αστυνομικοί- Μαχαίρωσαν πισώπλατα αστυνομικό κατά τη διάρκεια συνηθισμένης περιπολίας

ΣΤΟ ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ
Περιστατικό αποδεικνύει τον καθημερινό κίνδυνο που διατρέχουν οι αστυνομικοί- Μαχαίρωσαν πισώπλατα αστυνομικό κατά τη διάρκεια συνηθισμένης περιπολίας
Ένας αστυνομικός μαχαιρώθηκε στην πλάτη ενώ βρισκόταν σε περιπολία σε πάρκο στο Πόρτσμουθ.
 
Δέχτηκε επίθεση στο πάρκο Stamshaw λίγο μετά το μεσημέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

 
Η αστυνομία του Hampshire δήλωσε ότι ένας 19χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας.
 
Οι τραυματισμοί του αξιωματικού δεν θεωρούνται απειλητικοί για τη ζωή και οι συγγενείς του έχουν ενημερωθεί. Η παιδική χαρά στο Stamshaw Park έχει κλείσει.
Ο Supt Steve Burridge έκανε έκκληση για βοήθεια στην ανίχνευση του όπλου που χρησιμοποιήθηκε.
 
Πρόσθεσε: «Είναι αυτονόητο ότι οι σκέψεις μας είναι σήμερα μαζί με τον αξιωματικό μας και την οικογένειά του. Ο ίδιος βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.
 
"Η υποστήριξη που είχαμε από το κοινό μέχρι τώρα ήταν συντριπτική, οπότε θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα υποστήριξής τους, καθώς γνωρίζω ότι αυτό θα αποτελέσει τεράστια δύναμη για τον αξιωματικό, τους αγαπημένους του και την ευρύτερη αστυνομική οικογένειά μας.
 
"Σε αυτό το στάδιο πιστεύουμε ότι αυτό το περιστατικό συνδέεται με επιχειρήσεις ναρκωτικών"
 
Ο κ. Stephen Morgan, βουλευτής του Portsmouth South, δήλωσε ότι «ανησυχεί βαθιά για το περιστατικό».
 
"Οι αστυνομικοί της πόλης βάζουν καθημερινά τη στολή τους και στέκονται απέναντι στον κίνδυνο για να κρατήσουν ασφαλείς τις κοινότητες του Πόρτσμουθ", δήλωσε.
 
Stamshaw Park