Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:39 | 11/10/2020

Φρικιαστικές λεπτομέρειες για το διπλό έγκλημα που εξιχνιάστηκε 13 χρόνια μετά. Το μοιραίο βράδυ της 6ης Ιουλίου 2007 και πώς οι δράστες κατάφεραν να… εξαφανίσουν τα πτώματα των γυναικών.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο “φως” της δημοσιότητας για τη φρικτή, διπλή δολοφονία μητέρας και κόρης, που διεπράχθη το 2007 στα Πετράλωνα και η Ασφάλεια Αττικής κατάφερε να την εξιχνιάσει έπειτα από 13 χρόνια ερευνών.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, έπειτα από εξαντλητική έρευνα, κατάφεραν να διαπιστώσουν όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος, ακόμα και το γεγονός πως ο δολοφόνος επιστράτευσε έναν από τους υπαλλήλους του, στα σουβλατζίδικα που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος είχε την ειδικότητα του παρασκευαστή και κόφτη γύρου, προκειμένου να τεμαχίσει τα δυο πτώματα, με αμοιβή ύψους 10.000 ευρώ.

Τα τεμαχισμένα πτώματα, μητέρας και κόρης, δεν βρέθηκαν ποτέ, καθώς κατέληξαν στην χωματερή, γιατί οι κατηγορούμενοι, φρόντισαν εκείνο το βράδυ της 6ης Ιουλίου 2007 να τα πετάξουν σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ώστε να είναι αδύνατος ο εντοπισμός τους.

Για τις δυο γυναίκες από την Γεωργία, είχε δηλωθεί η εξαφάνιση από τους συγγενείς τους, τρεις ημέρες έπειτα από το άγριο φονικό, χωρίς βέβαια οι δικοί τους άνθρωποι να γνωρίζουν πως μητέρα και κόρη είχαν δολοφονηθεί με άγριο τρόπο.

Δολοφονία και τεμαχισμός

Αρχικά είχε δηλωθεί εξαφάνιση για τις δυο γυναίκες από την Γεωργία, οι οποίες διέμεναν σ’ ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την δικογραφία, η 21χρονη κόρη του θύματος, κάποια στιγμή άρχισε να εργάζεται σ’ ένα από τα τρία ψητοπωλεία που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας ο 54χρονος Πακιστανός και περιστασιακά σε Μίνι Μάρκετ, επίσης ιδιοκτησίας του ιδίου προσώπου.

Σύμφωνα με την ομολογία του 54χρονου Πακιστανού, ο οποίος φέρεται να είναι ο δολοφόνος των δυο γυναικών, εν προκειμένω μητέρας και κόρης, εκείνη την εποχή άρχισε να συνδέεται ερωτικά με την νεαρή κοπέλα από την Γεωργία, παρότι ο ίδιος είναι παντρεμένος και πατέρας έξι παιδιών.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση – ομολογία του 54χρονου, κάποια στιγμή η μητέρα της 21χρονης, μαθαίνοντας την σχέση του παιδιού της με τον εργοδότη της, αντέδρασε και άρχισε να τον ενοχλεί, ώστε να διακοπεί ο δεσμός τους.

“…Έφτασα στο σημείο να τους αγοράσω διαμέρισμα στην Γεωργία και να τους δώσω σταδιακά χρηματικό ποσό ύψους άνω των 10.000 ευρώ, προκειμένου η 59χρονη μητέρα της Α…. να μην τα πει όλα στην σύζυγο μου, όπως με απειλούσε και μου διαλύσει την οικογένεια, καθώς είμαι πατέρας έξι παιδιών”, ειπε χαρακτηριστικά στην ομολογία του ο φερόμενος δολοφόνος.

Έτσι, έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο του και παρέσυρε τις δυο γυναίκες, μαζί μ’ έναν 60χρονο συμπατριώτη του, σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του στα Πετράλωνα, με το πρόσχημα της διασκέδασης. Εκεί, αφού κατανάλωσαν ικανή ποσότητα αλκοόλ, και οι αντιστάσεις των δυο γυναικών είχαν καμφθεί, ο 54χρονος με την βοήθεια του 60χρονου τις στραγγάλισε μ’ ένα σχοινί.

Από εδώ και έπειτα αρχίζει το δύσκολο για τους δυο δολοφόνους, καθώς έπρεπε να βρουν τρόπο να ξεφορτωθούν τα πτώματα. Ξεκίνησαν λοιπόν, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην δικογραφία, την προσπάθεια τεμαχισμού των δυο πτωμάτων, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθώς δεν διέθεταν τις… απαραίτητες γνώσεις.

Την λύση στο πρόβλημα τους, την έδωσαν μέσω ενός υπαλλήλου, σ’ ένα από τα σουβλατζίδικα του 54χρονου. Επιστράτευσαν, με το αζημίωτο βέβαια τον υπάλληλο, ο οποίος είχε την ειδικότητα του παρασκευαστή και κόφτη γύρου και συγκεκριμένα ντονέρ (σ.σ. οι Μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό), ο οποίος μάλιστα όταν ζούσε στην χώρα του, κατά καιρούς εργάζονταν ως εκδοροσφαγέας και έτσι είχε τις απαραίτητες γνώσεις για την δουλειά που χρειάζονταν να κάνει. Στο μεταξύ, οι όποιες αντιστάσεις του παρασκευαστή και κόφτη γύρου, κάμφθηκαν όταν άκουσε την αμοιβή του: 10.000 ευρώ!

Πράγματι, ο “ειδικός” έφτασε στο διαμέρισμα στα Πετράλωνα για να τελειώσει την δουλειά, όπως και έγινε. Μέσα σε μια ώρα ο 54χρονος κόφτης του γύρου είχε τεμαχίσει τα δυο πτώματα, χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο.

Στην συνέχεια, όλοι μαζί τοποθέτησαν τα κομμάτια από τις άτυχες γυναίκες σε μεγάλες σακούλες αποκριμάτων, τις τοποθέτησαν στο πόρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του 54χρονου και σύμφωνα με την ομολογία του, τις πέταξαν σε διάφορους κάδους απορριμμάτων σε απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής, τριγυρνώντας όλη την νύχτα με το αυτοκίνητο.

Η εξιχνίαση

Όπως προαναφέραμε, εδώ και 13 χρονια όλοι πίστευαν πως οι δυο γυναίκες, η 21χρονη και η 59χρονη μητέρα της, είχαν εξαφανιστεί.

Παρά το γεγονός πως είχαν περάσει 13 χρόνια, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής κατά καιρούς ανέσυραν το φάκελο της εξαφάνισης και πραγματοποιούσαν έρευνες, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας.

Πριν από μερικούς μήνες, τους πρόεκυψε μια -σχετικά αόριστη πληροφορία- από έναν αλλοδαπό περί δολοφονίας των δυο γυναικών, υποδεικνύοντας μάλιστα το κατάστημα που δούλευε το 2007 η 21χρονη κοπέλα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων θεώρησαν την πληροφορία σοβαρή και αμέσως την διαβίβασαν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η ειδική ομάδα “CSI” που έρευνα παλιά εγκλήματα και τελικά να φτάσει στην εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας.

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis