Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:41 | 04/06/2019

Δεν υπήρξε συμμετοχή της υπουργού Όλγας Γεροβασίλη ή άλλων πολιτικών προσώπων σε περιστατικό «έντασης» μεταξύ υποψηφίων του συνδυασμού «Δημοτική Αναγέννηση» της Άρτας. Αυτό επισήμαναν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, χαρακτηρίζοντας «ανακριβές» σχετικό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.

[custom:google-ads]

Συγκεκριμένα, πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επισήμαναν: «To δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος είναι ανακριβές. Υπήρξε πράγματι ένταση μεταξύ υποψηφίων του συνδυασμού «Δημοτική Αναγέννηση» της Άρτας, χωρίς όμως τη συμμετοχή σε αυτή της υπουργού ή άλλων πολιτικών προσώπων.» Στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας, και με τίτλο «Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας - Επιτέθηκαν στη Γεροβασίλη» είχε αναφερθεί το εξής: «Επεισόδιο μεταξύ της υπουργού Προστασίας του Πολίτη και της υποψήφιας δημάρχου Αρταίων που κατέβηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ - Η Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια κατηγόρησε την Όλγα Γεροβασίλη ότι σιωπηρά στήριξε τον αντίπαλό της που επανεξελέγη δήμαρχος.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Την απόσυρση του νέου Ποινικού Κώδικα και του νέου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας ζητεί η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis