Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:44 | 11/05/2019

Μετά την απίθανη Ευρωπαϊκή εβδομάδα που διανύσαμε και το θέαμα που απολαύσαμε, είναι εξαιρετικά ανώμαλη η "προσγείωση" στα καθ’ ημάς αθλητικά δρώμενα

Εν όψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος μετά την απόφαση του αρμοδίου Υφυπουργού Πολιτισμού για διεξαγωγή του "κεκλεισμένων των θυρών" για λόγους ασφαλείας, οι αρμόδιοι έλαβαν την "σοφή" απόφαση να διανθίσουν το γήπεδο Ολυμπιακό Στάδιο και τα πέριξ σημεία, με χιλιάδες Συναδέλφους Αστυνομικούς προς αποφυγή επεισοδίων και εκτρόπων (!) .

[custom:google-ads]

Εύλογα αναρωτιέται ο μέσος πολίτης: Τι ακριβώς θα προστατευτεί και από ποιον; Πώς είναι δυνατόν να μεταφέρονται ενισχυτικές διμοιρίες από την επαρχία για μια αθλητική αναμέτρηση χωρίς φιλάθλους; Το όλο σκηνικό προκαλεί θυμηδία και κινείται πλέον στα επίπεδα του σουρεαλισμού.

Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί αισθανόμαστε πολύ ιδιαίτερα και μεγάλη πικρία για την διαχείριση του Αστυνομικού προσωπικού εν έτη 2019. Η πολιτεία οφείλει πλέον να πάρει ουσιαστικές πρωτοβουλίες για να ορίσει το προϊόν του αθλητισμού, να το προστατεύσει και να περιχαρακώσει το αθλητικό ιδεώδες.

Η Ευρωπαϊκή πραγματικότητα έδειξε, ευδιάκριτα και αυτή τη φορά, ποία πορεία πρέπει να ακολουθήσουμε.

Πρέπει κάτι να γίνει, γιατί πιο κάτω δεν γίνεται.

easybaa.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis