Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 21/07/2017

Προσεγγίζοντας την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης τους οι εκπαιδευόμενοι Ειδικοί Φρουροί, το Συμβούλιο μεταθέσεων του Α.Ε.Α. συνεδρίασε σήμερα 21/07/2017 και αποφάσισε τις τοποθετήσεις τους στις Αστυνομικές διευθύνσεις της Γ.Α.Δ. Αττικής.

Υπογραμμίζουμε ότι στο σύνολό τους οι νέοι Ειδικοί Φρουροί θα τοποθετηθούν σε υπηρεσίες της Αττικής, όπως το ΣΕΦΕΑΑ είχε θέσει ως όρο στην Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για να ονομαστούν και με τη σειρά της αυτή,τήρησε την δέσμευση της.
 
Ενημερώνουμε ότι οι τοποθετήσεις στις διευθύνσεις έγιναν με αντικειμενικά κριτήρια (Σειρά εξόδου, οικογενειακή κατάσταση) και θα ακολουθησουν οι τοποθετήσεις στις επί μέρους υπηρεσίες με μέριμνα των διευθύνσεων.
 
Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. σε λίγες μέρες και μετά την ολοκλήρωσή της Εκπαίδευσης τους, θα υποδεχθεί πλήρως ενταγμένους τους νέους συναδέλφους στο θεσμό των Ειδικών Φρουρών εκτιμώντας ότι αυτοί θα αποτελούν τους άξιους συνεχιστές του, τιμώντας το έργο των υπηρετούντων όλα τα προηγούμενα έτη, αλλά και τις θυσίες των ηρώων του στην μακρά διαδρομή του.
 
Αποτελεί τιμή για το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. αλλά και για το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ η επιθυμία τους να υπηρετήσουν στην αστυνομία για την Κοινωνία και την Αστυνομία.
 
Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα τους σεβαστούμε και θα τους πλαισιώσουμε, υπερασπιζόμενοι κάθε δικαίωμα τους.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis