Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:15 | 15/07/2018
Ακόμη πιο φονικούς κάνει η τουρκική εταιρεία STM, τους UAV καμικάζι της Στρατού της γείτονος. Μην καταγράφοντας τις επιδόσεις που είχε θέσει ως, η Τουρκική εταιρεία επέκτεινε τον τομέα και την ικανότητα πυρομαχικών του Kargu.

Με την αεροδυναμική σχεδίαση και τη διαμόρφωση βάρους του Kargu στο βέλτιστο επίπεδο, η STM έχει αναπτύξει διάφορους τύπους και χαρακτηριστικά κεφαλών για αυτό το HRM ώστε να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές επιχειρησιακές ανάγκες.

Η ανίχνευση στόχων και το ποσοστό επιτυχίας έχουν επίσης αυξηθεί Το Kargέχει μετατραπεί σε πιο εξελιγμένα καθήκοντα. Σύμφωνα με τον Kargu, ακόμη και στο πλήθος όπου υπάρχουν παρόμοια στοιχεία, είναι αρκετά ευαίσθητο ώστε να διακρίνει το στόχο από τους άλλους και να το ακυρώνει με σήμανση.

Στις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, ο Kargu παρουσίασε με επιτυχία όλα αυτά τα χαρακτηριστικά επι τω έργω

Η STM ανέπτυξε τα Alpagu και Kargu στο πλαίσιο σχετικής απαίτησης του Τουρκικού Υπουργείου Άμυνας, η οποία εκδηλώθηκε με την έκδοση RfI (Request for Information) τον περασμένο Ιούνιο.

Τα Alpagu και Kargu είναι αιωρούμενα πυρομαχικά με ενσωματωμένη πολεμική κεφαλή υψηλής εκρηκτικότητας, αλλά και δυνατότητα χρήσης τους σε αποστολές επιτήρησης και αναγνώρισης. Το Alpagu εκτοξεύεται, αναπτύσσει τα πτερύγια του και αιωρείται πάνω από μια περιοχή μέχρι να εντοπιστεί έναν στόχο προς προσβολή, ενώ το Kargu είναι ένα σύστημα κάθετης απογείωσης και προσγείωσης με τέσσερις έλικες.

Αμφότερα τα συστήματα έχουν δυνατότητα αυτοκαταστροφής, ενσωματώνουν το ίδιο σύστημα στόχευσης βασισμένο στην εικόνα, καθώς και σύστημα αυτόματης ταξινόμησης στόχων, ανίχνευσης και επίθεσης χωρίς τη βοήθεια GPS. Η μέγιστη εμβέλεια τους είναι 5 χιλιόμετρα ή δέκα λεπτά πτήσης, ενώ ο χρόνος που απαιτείται για την ανάπτυξη τους δεν ξεπερνά τα 45 δευτερόλεπτα. 
 

=> Δείτε το βίντεο
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis