Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:57 | 20/12/2016
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό. Το FNX-45 Tactical είναι ένα πλήρους μεγέθους πιστόλι που προσφέρει πολλά, τη  δύναμη πυρός του φυσιγγίου .45 ACP και χωρητικότητα 15 + 1 φυσίγγια. Παρά την χωρητικότητα των 15 + 1 φυσιγγίων σε γεμιστήρα διπλής στήλης, το πλαίσιο λαβής του FNX-45 Tactical έχει σχεδιαστεί για να δίνει πολύ στενότερη αίσθηση, όπως ένας τυπικός γεμιστήρας  μονής στήλης, ενώ προσφέρει ένα ασφαλές κράτημα σε συνεχείς ταχείες βολές.
 
 
Το πιστόλι έχει ενισχυθεί για να δεχτεί ένα αντανακλαστικό σκοπευτικό, μια δημοφιλής τάση αυτές τις μέρες με τα εργοστασιακά πιστόλια (στο εξωτερικό), αλλά η FN δίνει αυτή τη δυνατότητα στην αγορά με πιστόλια με ενσωματωμένα οπτικά σκοπευτικά από το 2012. Αυτό που κάνει πραγματικά το FNX-45 Tactical μοναδικό, όμως, είναι πόσο άνετες και εύκολες είναι πραγματικά οι βολές με αυτό το μεγάλου διαμετρήματος πιστόλι. Πλέον, έχει σχεδόν διπλάσια δύναμη πυρός από ένα πλήρους μεγέθους, μονής στήλης  1911 πιστόλι, ενώ είναι περίπου στο ίδιο μέγεθος και βάρος.
 
 
Η γωνία λαβής του FNX-45 Tactical είναι παρόμοια με το 1911. Το πλαίσιο πολυμερούς δέχεται τέσσερα διαφορετικά πλακίδια λαβής τοξωτά ή επίπεδα, με διαφορετική υφή, σε μια προσπάθεια να μπορεί να φιλοξενήσει μια ποικιλία μεγεθών χεριού. Αυτά τα ένθετα λειτουργούν καλά για να δώσουν στο πιστόλι λιγότερη περίμετρο. Το αισθάνεσαι πολύ περισσότερο σαν ένα πιστόλι 9 χιλιοστών διπλής στήλης στο χέρι από ένα διπλής στήλης .45 ACP.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis