Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:24 | 27/03/2016

Σαράντα μέρες πέρασαν από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη το πρωινό της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες άνθρωποι έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, για να τιμήσουν τη μνήμη του πολυαγαπημένου 32χρονου τραγουδιστή.

Ο αδελφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, ευχαρίστησε τους χιλιάδες θαυμαστές του Παντελή για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του.

Μνημόσυνο στη Βουλιαγμένης

Οι φίλοι του αδικοχαμένου τραγουδιστή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του αδελφού του, Τριαντάφυλλου Παντελίδη, και έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος, βάζοντας στη διαπασών τα τραγούδια του και ανάβοντας κεριά στην μνήμη του.

Φίλοι του τραγουδιστή αλλά και της οικογένειας συγκεντρώθηκαν στο καφέ «Άρωμα Πλατείας» στη Νέα Ιωνία, που ανήκει στον αδερφό του Παντελή. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά.

Ολοι μαζί τραγούδησαν δυνατά το τραγούδι «Πίνω από κει ψηλά για σένα». Για να φτάσει μέχρι τον ουρανό, να το "ακούσει" ο Παντελής, όπως είχε γράψει ο αδελφός του Τριαντάφυλλος. 

 

 
 

 

http://www.thetoc.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis