Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 26/10/2016
Πολλές φορές κατα τη διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων μας προκύπτει η ανάγκη για νομική κάλυψη των μελών μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας, εκτιμώντας οτι θα συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη προάσπιση και προστασία των μελών μας, αποφάσισε ομόφωνα σε συνεδρίαση που έλαβε χώρα την 3 Οκτωβρίου 2016 να προβεί στη σύναψη συνεργασίας με τον έγκριτο δικηγόρο κ. Γεώργιο Κοκοσάλη.
Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 ο Πρόεδρος της Ένωσής μας κ. Στέλιος Καρακούδης και ο Γεν. Γραμματέας κ. Πέτρος Ζερβάκης, σε συνάντηση που πραγματοποίησαν με το κ. Κοκοσάλη, προέβησαν στην έναρξη συνεργασίας του σωματείου μας με το εν λόγω δικηγορικό γραφείο, σχετικά με την παροχή νομικής προστασίας οποιουδήποτε μέλους μας για τυχόν ανακύπτοντα κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας θέματα, στα πλαίσια της ποινικής και πειθαρχικής διαδικασίας.
Σε συντρέχουσα περίπτωση, το ενδιαφερόμενο μέλος μας θα πρέπει να αποστείλει εγγραφή αίτηση στο email της Ένωσης μας [email protected] , ενημερώνοντας παράλληλα τον Πρόεδρο μας ή τον Γενικό Γραμματέα μας, προκειμένου να δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την πλήρη κάλυψη των εξόδων απο την Ένωση μας και την υπεράσπιση του μέλους μας απο το Νομικό μας εκπρόσωπο .
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis