Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:20 | 02/06/2019

Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αθηνών "Σύγχρονη Αστυνομία" που μόλις κυκλοφόρησε

Του Τσοκαναρίδη Ιωάννη

Αναπλ. Ταμία Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Εδώ ούτε στο στοίχημα δεν το παίζουν. Αφού μερικοί σφυρίζουν αδιάφορα.. Δυστυχώς τα μέλη των διμοιριών τραβάνε τα πάνδεινα και εις βάρος τους μερικοί παίρνουν τα εύσημα...Πολύ ντόρος έγινε για την πρόταση που αλλάζει την κατοχή, διάθεση, ρίψη μολότοφ ( αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού) από κακούργημα σε πλημμέλημα.

[custom:google-ads]

Ας δούμε όμως την ωμή πραγματικότητα. Κάθε βδομάδα έχουμε επιθέσεις στις διμοιρίες (στανταράκι καλό) στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων ή σε άλλες εκδηλώσεις (πορείες , γήπεδα). Ειδικά στην Τοσίτσα και στην Χ. Τρικούπη παρόμοιες επιθέσεις ξεπέρασαν πέρσι τις 100!!!! Και φέτος πάμε ήδη για ρεκόρ από το πρώτο εξάμηνο με μαθητική ακρίβεια. Παρόλο όμως που έχουν γίνει τόσες πολλές επιθέσεις, κανείς από την Φυσική Ηγεσία μας ή την Γ.Α.Δ.Α. ή το Αρχηγείο δεν έχει οργανώσει ΠΟΤΕ μια οργανωμένη επιχείρηση για να συλληφθούν οι δράστες. Αρκούνται μόνο στις γνωστές ασυρματικές διαβιβάσεις λες και στους συναδέλφους πετάνε λουλούδια. Πόση υποκρισία. Άρα να περιμένουμε να "γλιστρήσει ή να παραπατήσει" κάποιος κατά λάθος για να γίνει κάποια σύλληψη. Η εκπαίδευση των "άγνωστων ατόμων" είναι διαρκής. Φημολογείται ότι έρχονται και αλληλέγγυοι και από άλλες χώρες για εκπαίδευση. Μήπως στο τέλος να στήσουμε εξέδρες για να κόβουμε εισιτήρια και να δηλώνουν συμμετοχή με αντίτιμο, για να κάνουν επιθέσεις εναντίον των διμοιριών!!! Κάτι σαν τουριστική ατραξιόν. Να το διαφημίζουμε και στο εξωτερικό. Ας σοβαρευτούμε όμως.

Το τελευταίο επεισόδιο με τους λιμενικούς αποδεικνύει ότι δυστυχώς στο μέλλον θα έχουμε άσχημες καταστάσεις. Τα άτομα είναι ανεξέλεγκτα και οπλισμένα με βάρη οπλισμό και πλέον έχουν προσηλυτίσει μεγάλο αριθμό ατόμων, αφού επικρατεί η άποψη "μη πειράζετε τα παιδιά" και αφήστε τα να παίζουν πάνω στους άντρες των Μ.Α.Τ. Τώρα που έχουν κάνει την επαναστατική τους γυμναστική και έχουν εκπαιδευτεί και οργανωθεί σε ύψιστο βαθμό στο αντάρτικο πόλης να δω ποιος θα πληρώσει τις συνέπειες. Και απεύχομαι αυτός να είναι το κατώτερο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.

 

Νομοθετήστε πλέον κύριοι και τολμήστε γιατί

 σε λίγο καιρό θα είναι πολύ αργά!!!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis