Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:00 | 08/01/2021

Οι συνθήκες υγιεινής είναι ένα από τα ζητήματα, που η Ένωση μας, με τις παρεμβάσεις της, προσπαθεί να διασφαλίσει, προκειμένου οι συνάδελφοί μας να προστατεύονται από κινδύνους που διατρέχουν καθημερινά.

Η ΕΑΥΙ γίνεται δέκτης διαμαρτυριών διότι  πρόσφατα άλλαξε ο τρόπος καθαρισμού σημαντικού αριθμού Αστυνομικών Υπηρεσιών, ενμέσω πανδημίας.

Ειδικότερα από 1-1-2021, ύστερα από διαγωνισμό του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η καθαριότητα των συγκεκριμένων Υπηρεσιώντης Δ.Α. Ιωαννίνων ανατέθηκε σε συνεργείο καθαρισμού. Ο καθαρισμός  πραγματοποιείται δύοφορές την εβδομάδα από πέντε που ίσχυε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα λόγω των Υπηρεσιακών αναγκών και προβλημάτων ( μεγάλος αριθμός κρατουμένων, παραμονή παράνομων μεταναστών για μεγάλο χρονικό διάστημα στα κρατητήρια) να εγκυμονεί μεγάλος κίνδυνος μετάδοσης μολυσματικών νόσων σε συναδέλφους, κρατούμενους και  πολίτες.

Ύστερα από τα ανωτέρω και επειδή το πρόβλημα λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις, παρακαλούμε για την παρέμβαση σας προκειμένου να υπάρξει άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης, με την αύξηση των ημερών καθαρισμού των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

               ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ                          ΟΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣΑνέστης                   ΚΙΤΣΙΟΣΚωνσταντίνος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis