Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:05 | 12/12/2014

 

Συνεχίζεται το θρίλερ με το πλοίο «φάντασμα» που έπλεε ακυβέρνητο στα ανοιχτά της Κρήτης και τελικά βγήκε στη στεριά κοντά στις ακτές του Ακρωτηρίου Αγίου Ιωάννη, στη νότια Κρήτη.

Όπως ανέφερε ένας κάτοικος στο cretapost: «Ήταν 10 το πρωί της Κυριακής όταν είδαμε στο πέλαγος ένα πλοίο να πλέει ακυβέρνητο. Το παρακολουθούσαμε και ερχόταν στην ξηρά. Είδαμε λοιπόν τη θάλασσα να το ρίχνει στα βράχια, δεν είδαμε άνθρωπο. Το μόνο που είδαμε ήταν ρούχα πάνω στο κατάστρωμα».

Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία και το Λιμενικό και από τότε ξεκίνησαν οι έρευνες.

«Το αμπάρι του πλοίου είναι ένα αχούρι. Ό,τι μπορείς να φανταστείς υπάρχει μέσα. Παιδικά ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα, ρούχα για κάθε ηλικία, βρεφικές πάνες, το Κοράνι. Είναι απελπιστική η κατάσταση, με τα τζάμια να είναι σπασμένα. Έκαναν μια αυτοψία τόσο οι άνδρες του Λιμενικού όσο και η Αστυνομία, αλλά δεν βρήκαν κανέναν άνθρωπο, ζωντανό ή νεκρό, επάνω στο πλοίο», υπογραμμίζει σχετικά κάτοικος της περιοχής. Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτό το σκάφος φαίνεται ότι έφυγαν πολύ γρήγορα, καθώς αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τους προσωπικά τους αντικείμενα.

Το βίντεο με το πλοίο «φάντασμα»

 

 

 



Πηγή: iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis