Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:03 | 13/09/2015

Ιδιαίτερα αποδοτικές ήταν οι ερωτικές «υπηρεσίες» που προσέφερε στην πελατεία της μια παράνομη Πολωνέζα ιερόδουλη που δραστηριοποιούνταν στη Λάρισα, με τη βοήθεια μιας 46χρονης ομοεθνούς της η οποία αναλάμβανε να της κλείνει «ροζ» ραντεβού σε ξενοδοχείο της πόλης!


Όταν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ελασσόνας βρέθηκαν στα ίχνη των δυο γυναικών και συνέλαβαν πρώτα την 38χρονη και στη συνέχεια την 46χρονη μαστροπό, έμειναν έκπληκτοι από τα ποσά που διαπίστωσαν ότι είχαν «βγάλει» από τις ερωτικές συναντήσεις της πρώτης, που είχε «ταρίφα» 300 ευρώ. Συνολικά, στην κατοχή των δύο γυναικών κατασχέθηκαν 8.715 ευρώ και 600 δολάρια!

Ακόμη, κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, ένα tablet και πέντε κινητά με τα οποία έκλειναν τα ραντεβού με τους πελάτες. Σε βάρος της 38χρονης σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων και αφέθηκε ελεύθερη, ενώ η συμπατριώτισσά της οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενη για διευκόλυνση ακολασίας άλλων.

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis