Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:26 | 27/01/2015

 

Μέσα σε … πλυντήριο ρούχων είχε κρυμμένες τις ποσότητες των ναρκωτικών που κατηγορείται ότι διακινούσε σε τοξικομανείς του νησιού, 32χρονος ΡΟΜΑ που συνελήφθη στην Κω!

Η σύλληψη του αθίγγανου έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κω χθες το πρωί στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στην περιοχή Αγίου Βασιλείου όπου διαμένει και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία Δικαστικού λειτουργού στην κατοικία του κατηγορούμενου στον καταυλισμό Ρομά (περιοχή Αγ. Βασίλειος) όπου με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών βρέθηκαν:

• Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 125 γραμμαρίων
• Το χρηματικό ποσό των 2.160 ευρώ
• Δυο κινητά τηλέφωνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν την ποσότητα των ναρκωτικών μέσα σε πλυντήριο ρούχων που είχε ο 32χρονος έξω από το παράπηγμα όπου διέμενε με την οικογένειά του. Τα ναρκωτικά, τα χρήματα και τα κινητά, κατασχέθηκαν και σε συνδυασμό με το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε πρόεκυψαν στοιχεία διακίνησης ναρκωτικών από τον συλληφθέντα.  Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία.

rodiaki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis