Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:43 | 06/11/2021

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της παράταξης Α.ΚΙ.Δ.Α. με την οποία γνωστοποιεί την αποχή την εν λόγω παράταξης από τις εκλογές της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

Στις έωλες δικαιολογίες τις οποίες προβάλει για την μη συμμετοχή της στις εκλογές θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι:

  • Οι εκλογές της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. διεξάγονται απολύτως σύμφωνα με το καταστατικό της Ομοσπονδίας το οποίο όλοι θα έπρεπε να διαφυλάττουν ως κόρη οφθαλμού και να αποτελούν τους θεματοφύλακες της πιστής τήρησής του.
  • Οι εκλογές προκηρύχθηκαν με απόλυτη πλειοψηφία (17 μέλη του ΔΣ υπέρ έναντι 2 κατά), στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η θετική ψήφος της εκπροσώπου της Α.ΚΙ.Δ.Α. στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.
  • Παράλληλα, εκπρόσωπος της ανωτέρω παράταξης έθεσε υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει μετά τις εκλογές την 24η Νοεμβρίου, την οποία εν συνεχεία απέσυρε επικαλούμενος τη σχετική απόφαση της παράταξης.
  • Τέλος, σε ότι αφορά τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών, ουδεμία αλλαγή έχει επέλθει στη σχετική νομοθεσία.

Είναι απορίας άξια λοιπόν και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα η ανακοίνωση αυτή της αποχής από τις εκλογές της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Προφανώς η μη εξυπηρέτηση προσωπικών στρατηγικών κάποιων ήταν αυτή που υπαγόρευσε την εν λόγω απόφαση.

Εμείς οφείλουμε να τους υπενθυμίσουμε ότι χαμένη είναι η μάχη που δεν δόθηκε ποτέ, και όπως είπε ο Νίκος. Καζαντζάκης: “Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!”.

2021 03 poaxia no ypografes

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis