Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:28 | 06/12/2019
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας σε συνεργασία με την Πολεμική Αεροπορία και με γνώμονα την αρχή της αλληλεγγύης, ανέλαβαν πρωτοβουλία για την διοργάνωση αγώνα ποδοσφαίρου στο "ΒΕΡΟΥΛΕΙΟ" στάδιο της Καβάλας την προσεχή Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 μεταξύ αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας και στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας Χρυσούπολης.
 
Αποκλειστικός σκοπός του αγώνα είναι η ενίσχυση της μικρής Ιωάννας από το Δήμο Παγγαίου. 
 
Στην ηλικία των δύο μηνών η μικρή Ιωάννα εμφάνισε ρετινοβλάστωμα και στα δύο της ματάκια. Το ρετινοβλάστωμα είναι ένας όγκος της παιδικής ηλικίας που αναπτύσσεται στον αμφιβληστροειδή. Εμφανίζεται συνήθως στην νεογνική, βρεφική και νηπιακή ηλικία μέχρι την ηλικία των πέντε χρονών. Η συχνότητα εμφάνισης του είναι 1 σε 15.000 - 20.000 γεννήσεις παιδιών. 
 
Η μικρή Ιωάννα είναι σήμερα ενός έτους. Ήδη έχει χάσει το ένα ματάκι της και γίνονται προσπάθειες με τακτικότατες επισκέψεις και θεραπείες στο εξωτερικό ώστε να σωθεί το άλλο ματάκι της...
 
Τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας θα διαθέτουν κουπόνια ενίσχυσης της συμβολικής αξίας του ενός (1) Ευρώ, τα οποία θα διατεθούν ολοσχερώς στην οικογένεια της μικρής μας φίλης.
 
Οι υπηρετούντες στην Ελληνική Αστυνομία, στα σώματα ασφαλείας και γενικότερα στις Ένοπλες Δυνάμεις έχουμε δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι εφαρμόζουμε όπως και οι υπόλοιποι πολίτες την αρχή της αλληλεγγύης και της αγάπης απέναντι στους συμπολίτες μας και βρισκόμαστε πάντα δίπλα στις ανάγκες των συνανθρώπων μας αγωνιζόμενοι από το δικό μας μετερίζι για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.
 
Για τους παραπάνω λόγους σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας στην εν λόγω εκδήλωση για να βοηθήσουμε την μικρή Ιωάννα να συνεχίζει να βλέπει τον όμορφο κόσμο μας 
 
Η είσοδος στον ποδοσφαιρικό αγώνα είναι ελεύθερη.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis