Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 26/10/2017

Με αφορμή τις επικείμενες αντικαταστάσεις Αξιωματικών και άλλων στελεχών Λ.Σ. αλλά και του συνόλου των στελεχών που υπηρετούν στο Β Λ/Τ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ κατ’ εντολή του κ. Υπουργού Ναυτιλίας στον Αρχηγό του Λ.Σ. το νέο προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ και το προεδρείο της ΠΕΑΛΣ κατόπιν αιτήματός μας πραγματοποιήσαμε συνάντηση από κοινού με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη στον οποίο διαμαρτυρηθήκαμε και δηλώσαμε κάθετα αντίθετοι στην απόφασή του αυτή η οποία στοχοποιεί τους συναδέλφους μας, άνευ απτών στοιχείων, μετατρέποντάς τους σε εξιλαστήρια θύματα του περιστατικού της βύθισης του «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» και της μεταφοράς πετρελαιοειδών.

Στον κ. Υπουργό ξεκαθαρίσαμε ότι η τυχόν επιμονή του στην υλοποίηση της απόφασης αυτής θα μας αναγκάσει να προχωρήσουμε σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, που οφείλουμε ως συνδικαλιστικό κίνημα έναντι των συναδέλφων μας, προκειμένου να την αποτρέψουμε.

Ευελπιστούμε ότι, μετά την χθεσινή συνάντηση και την επιχειρηματολογία μας, ο κ. Υπουργός θα επανεξετάσει την απόφασή του ώστε να μην αποτελέσουν οι συνάδελφοι  την κολυμβήθρα του Σιλωάμ για κανέναν.

Τα προεδρεία

Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.                  Π.Ε.Α.Λ.Σ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis