Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 24/01/2021

Ύστερα από την πολιτειακή αστυνομία της Νέας Υόρκης, ήρθε η σειρά για τις αστυνομικές αρχές του Ann Arbor στο Michigan να ανακοινώσουν τον εξηλεκτρισμό του στόλου τους. Μόλις 60 km μακριά από το Dearborn, προπύργιο του Μπλε Οβάλ, η αμερικανική πόλη επέλεξε δύο Mustang Mach-E.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ασφάλιση Οχημάτων - Η  Real Insurance Brokers  προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις


Το Ford Mustang Mach-E θα αντικαταστήσει δύο παλιά αστυνομικά περιπολικά, τα οποία πλησιάζουν στο τέλος της μίσθωσής τους. Ωστόσο, δεδομένου ότι η Ford δεν προσφέρει το αυτοκίνητο σε «αστυνομική έκδοση», όπως για παράδειγμα το Ford Explorer, το Ann Arbor αγόρασε τις δύο Mach-E έναντι $93.926 και θα πράξει τα δέοντα.

Ford Mustang Mach-E  police car

Εναπόκειται δηλαδή στο αστυνομικό τμήμα του Ann Arbor να βάψει και να φορτώσει με τον χρήζοντα εξοπλισμό στο ηλεκτρικό SUV. Το δε ποσό της αγοράς υπολογίστηκε πως θα καλυφθεί τελικά από την προβλεπόμενη εξοικονόμηση καυσίμων. Ο δήμος σχεδιάζει επίσης να εξοπλίσει το αστυνομικό τμήμα με τερματικά φόρτισης. Πρόκειται για μια προμήθεια που αποτελεί μέρος των φιλοδοξιών της πόλης, που στοχεύει στην ουδετεροποίηση του άνθρακα έως το 2030.

Όσον αφορά την έκδοση της Mustang Mach-E που αγόρασε η τοπική αστυνομία, πρόκειται για τη βασική της γκάμας, Select, με μπαταρία 75 kWh (68 kWh ωφέλιμες), με δύο ηλεκτρομοτέρ, ως εκ τούτου τετρακίνητη. Έκδοση που είναι πιστοποιημένη για αυτονομία 211 μιλίων ή 340 km με μία φόρτιση.

Πηγή:  drive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis