Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:31 | 28/11/2019

Μέσω twitter η αστυνομία του Dubai προχώρησε στην εν λόγω ανακοίνωσε αναρτώντας ένα σχετικό tweet με μια φωτογραφία να δείχνει ένα λευκό Cybertruck να έχει τα χαρακτηριστικά σήματα στο εθνικό πράσινο χρώμα.

Φυσικά πρόκειται για μια εικόνα ηλεκτρονικά επεξεργασμένη αφού το πιο πρόσφατο μοντέλο της Tesla παρουσιάστηκε πριν από μερικές μέρες δημιουργώντας άπειρα σχόλια στα social media εξαιτίας της πολύ ιδιαίτερης σχεδίασης.

Κάτι, πάντως, που δεν ενοχλεί καθόλου την δημοφιλέστερη πόλη των αραβικών εμιράτων, η οποία λέει πως το Cybertruck θα ενσωματωθεί τέλη του 2020 στο στόλο της μαζί με διάφορα άλλα ταπεινά περιπολικά όπως είναι τα Porsche 918 Spyder, Bugatti Veyron, Aston Martin One-77, Ford Mustang, Lamborghini Aventador, Audi R8, Renault Twizy κ.α.

Το Cybertruck θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αστυνομία του Dubai ως περιπολικό σε περιοχές με υψηλά ποσοστά τουρισμού. Ωστόσο, αν κρίνουμε από το χρονοδιάγραμμα της Tesla αλλά και από το κράξιμο που έχει πέσει, η παραγωγή του Cybertruck μάλλον δεν θα ξεκινήσει νωρίτερα από το 2021.

Πηγή:  caranddriver.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis