Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:27 | 17/02/2015

 

Μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που «χτυπά» σπίτια στα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής εκτιμάται ότι ήταν αυτή που εισέβαλε χθες στο διαμέρισμα του δημάρχου Κηφισιάς.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, πρόκειται για ομάδα που αποτελείται από πολλά πρόσωπα, τα οποία... συνεργάζονται εκ περιτροπής για τις ληστείες, παραλλάσσοντας και τον τρόπο δράσης τους. Το μόνο κοινό σημείο τους είναι ότι φορούν κουκούλες και δεν αφήνουν δακτυλικά αποτυπώματα πίσω τους. Θεωρείται επίσης πιθανό να έχουν κοινή καταγωγή, πιθανότατα αλβανική.

Η σύλληψη των μελών της σπείρας αποτελεί στοίχημα για τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, όπως επίσης και η εξάρθρωση των υπόλοιπων εγκληματικών οργανώσεων των κακοποιών που εισβάλλουν σε σπίτια.

Πληροφορίες του «Έθνους» αναφέρουν ότι η σύλληψη ειδικά των ληστών με το σίδερο, που εκτιμάται ότι είναι γεωργιανής καταγωγής, αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για τους αστυνομικούς. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι για τα περιστατικά με τους ληστές με το σίδερο στην Εύβοια ευθύνονται μιμητές της σπείρας των Γεωργιανών και μάλιστα το πιθανότερο είναι να είναι Έλληνες.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis