Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:29 | 11/01/2021

Η σειρά που γνώρισε εγχώρια επιτυχία μέσω των καναλιών της Cosmote πρόκειται να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω της πλατφόρμας του Netflix.

Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει δύο σεζόν της σειράς, με την πρώτη να φέρει τον τίτλο «Χαμένες Ψυχές» και «Κάθαρσις», ενώ ο σκηνοθέτης, Σωτήρης Τσαφούλιας, έχει κάνει λόγο και για την κυκλοφορία ενός τρίτου κύκλου, με τον τίτλο «Νέμεσις».

Η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες του καθηγητή εγκληματολογίας, Δημήτρη Λαΐνη (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), ο οποίος έρχεται σε συνεργασία με την ελληνική αστυνομία για την επίλυση μιας σειράς φόνων και την εξάρθρωση ενός κυκλώματος σωματεμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη που έκανε στην εκπομπή «Η φωλιά των ΚουΚου» η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούτζου, το «Έτερος Εγώ» πληροί τις προϋποθέσεις της πλατφόρμας streaming του Netflix, καθώς είναι γυρισμένο σε 4K ανάλυση, και το μόνο που εκκρεμεί είναι η οριστικοποίηση των οικονομικών παραμέτρων της συμφωνίας.

Η σύναψη της συμφωνίας, εφόσον επιτευχθεί, θα σημάνει την είσοδο της πρώτης ελληνικής παραγωγής σε μια από τις πιο δημοφιλείς συνδρομητικές σελίδες streaming του κόσμου.

Πηγή:  eleftherostypos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis