Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:28 | 17/02/2019

Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού νοσηλεύεται η γυναίκα από τη Χιλή που κατέσφαξε τον συνταξιούχο στον Πειραιά. Όσοι την γνώρισαν μιλούν για μια γυναίκα με περίεργη συμπεριφορά, η οποία εργαζόταν σε μαγαζιά της Τρούμπας.

Την ίδια ώρα, η κόρη του άτυχου ναυτικού σπαράζει για τον πατέρα που έχασε τόσο βίαια.

«Άδικα πήγε, άδικα. Ήταν καλός άνθρωπος και ήσυχος» δήλωσε κλαίγοντας η κόρη του 79χρονου στο STAR.

Γνωστοί και φίλοι της Χιλιανής, η οποία τον έσφαξε με δεκάδες μαχαιριές, μέσα στο σπίτι του στον Πειραιά, μιλούν για μια γυναίκα που κυκλοφορούσε στα μαγαζιά της Τρούμπας.

[custom:google-ads]

«Ντυνόταν προκλητικά, βαφόταν έντονα, είχε πάντα μαζί της το σκυλάκι της και ανέβαζε βίντεο και φωτογραφίες στο Facebook. Πήγαινε στα μαγαζιά του Πειραιά» πρόσθεσε ο φίλος της 55χρονης Χιλιανής, ο οποίος ποτέ όμως δεν την είχε δει μαζί με τον 79χρονο.

Και συνέχισε λέγοντας: «Εντάξει, όχι σε καλή φάση. Λίγο τρελαμένη. Ήσυχη μεν. Ήταν γυναίκα του Πειραιά. Λίγο ωραιοπαθής ήταν. Συνήθως στη Τρούμπα δούλευε παλιά. Την ξέρανε, τα μαγαζιά την ήξεραν".

Για έξι μήνες ο άτυχος άντρας την φιλοξενούσε στο διαμέρισμα του στην οδό Σαχτούρη. Όταν θέλησε να τη διώξει, εκείνη δεν έφυγε...

«Και μου είπε κάποια στιγμή ότι τη διώχνω και δεν φεύγει από το σπίτι. Να προσέχουν οι ηλικιωμένοι τι βάζουν σπίτι τους. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στη σημερινή κοινωνία που ζούμε» είπε η κόρη του θύματος.

Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής το κίνητρο της Χιλιανής. Γιατί δολοφόνησε με τόση μανία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τον άνθρωπο που της έδωσε στέγη και φαγητό.

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis