Ποια θέματα έθεσαν στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. οι εκπρόσωποι των Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Ποια θέματα έθεσαν στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. οι εκπρόσωποι των Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας
Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 06/09/19 πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τον Υπουργό προστασίας του πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη καθώς και με τον Αρχηγό του σώματος Αντιστράτηγο κ. Μιχάηλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, προκειμένου να θέσει τα σοβαρότερα ζητήματα τα οποία απασχολούν τις υπηρεσίες και ευρύτερα την εργασιακή καθημερινότητα των συναδέλφων.
 
Και στους δυο άντρες τέθηκε από πλευράς της Ένωσης μας το θέμα της ενίσχυσης της Γ.Α.Δ.Θ αλλά και των Δ.Α των Νομών της κ. Μακεδονίας με Ειδικούς Φρουρούς εν όψη των έκτακτων μεταθέσεων και της επικείμενης πρόσληψης Ειδικών Φρουρών την οποία και χαιρετίζουμε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν την επιστροφή διαβατηρίου γνωστού επιχειρηματία

Καταστήσαμε σαφές πως οι ελλείψεις  σε ανθρώπινο δυναμικό στην Γ.Α.Δ.Θ είναι τεράστιες, δημιουργώντας πρόβλημα στην αστυνόμευση της συμπρωτεύουσας, καθώς οι μάχιμες υπηρεσίες Δίας , Ζ, Όπκε, ΑΤ και Τ.Α καθημερινά ψυχορραγούν.
 
Ψηλά στην αντζέντα των συναντήσεων μας ήταν και το θέμα της ικανοποίησης  των κατ΄' εξαίρεση μεταθέσεων των τρίτεκνων και πολυτέκνων συναδέλφων μας σε βάρος των οποίων οι προηγούμενες ηγεσίες εφάρμοσαν το Π.Δ. κατά το δοκούν και όχι ισότιμα προς όλους με αποτέλεσμα να αδικηθούν και να μην λάβουν την προβλεπόμενη μετάθεση την οποία αιτήθηκαν.
 
Τέλος καταθέσαμε τεκμηριωμένες προτάσεις όσον αφορά την υλικοτεχνική υποδομή η οποία τα τελευταία χρόνια είναι σχεδόν ανύπαρκτη αναγκάζοντας τους συναδέλφους να σπαταλούν χρήματα από τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό, ώστε να αγοράσουν υλικά και εφόδια για να επιτελέσουν απρόσκοπτα το λειτούργημα τους.
Τόσο ο κύριος Υπουργός όσο και ο κύριος Αρχηγός δεδομένης και της εμπειρίας την οποία κατέχουν , μας άφησαν την αίσθηση πως θα δρομολογήσουν δίκαιες λύσεις επι των τιθέμενων ζητημάτων μας.