Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:31 | 15/05/2018

Oι αντιεξουσιαστές του Ρουβίκωνα συνεχίζουν να προκαλούν με επιθέσεις και παρεμβάσεις. Τελευταία "πρωτοβουλία" τους ήταν η επίθεση στο Ψυχικό στο σπίτι της πρέσβειρας της Αυστρία.

[custom:google-ads]

Φαίνεται όμως ότι η σύλληψη των μελών του Ρουβίκωνα στην Τήνο, μετά από μήνυση του θαρραλέου Δημάρχου του νησιού, θορύβησε αρκετά τα μέλη της αναρχικής οργάνωσης και αποφάσισαν να λάβουν μέτρα προστασίας στις επόμενες καταδρομικές τους επιθέσεις.

Τα εν λόγω μέτρα τέθηκαν σε εφαρμοφή άμεσα από τους αντιεξουσιαστές που το απόγευμα της Κυριακής στην επίθεση τους στο Ψυχικό στο σπίτι της πρέσβειρας της Αυστρίας  ρηχιμοποίησαν  μηχανάκια που είχαν καλυμμένες τις πινακίδες τους, υπό τον φόβο να ταυτοποιηθούν από τις αστυνομικές αρχές.

Από το υλικό που έχει εντοπιστεί από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή δεν προέκυψε κάτι το αξιόλογο, παρά μόνο οι κινήσεις των δραστών. 

Την ίδια στιγμή τα στελέχη της Ελληνικης Αστυνομίας ψάχνουν στοιχεία για την καταδρομική επίθεση των κουκουλοφόρων το πρωί της περασμένης Πέμπτης, στα γραφεία της βρετανικής μη κυβερνητικής οργάνωσης Oxfam, την ημέρα της επίσκεψης του Πρίγκιπα Καρόλου, στην Αθήνα. 


 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis