Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:28 | 06/09/2018

Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε το μοντέλο από τη Ρωσία που προσπάθησε να γλιτώσει κλήση για τροχαία παράβαση δελεάζοντας τους αστυνομικούς με μια… ανήθικη πρόταση.

Η 24χρονη Κίρα Μάγιερ, η οποία κάνει καριέρα ως μοντέλο κυρίως στο Instagram, οδηγούσε την Μερσεντές της στους δρόμους της Μόσχας, όταν σε έναν τυπικό έλεγχο οι δύο αστυνομικοί διαπίστωσαν πως δεν έχει δίπλωμα.

Για να γλιτώσει την κλήση και το point system η 24χρονη δοκίμασε να δελεάσει τους δυο αστυνομικούς προσφέροντας τους σεξ με τον καθένα ξεχωριστά, ή εάν ήθελαν σεξ και με τους δυο μαζί.

Οι αστυνομικοί απέρριψαν την πρόταση και τηρώντας το γράμμα του νόμου την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.


Το μοντέλο ισχυρίζεται ότι ουδέποτε έκανε τέτοια προσφορά και πως οι αστυνομικοί βιαιοπράγησαν εναντίον της όταν είδαν πως δεν είχε μαζί της το δίπλωμα.

Ωστόσο, αυτοί που είχαν εκδορές και γδαρσίματα ήταν οι αστυνομικοί.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί κατέθεσαν ότι όταν είπαν 'όχι' στο σεξ, εκείνη άρχισε να τους βρίζει, να τους χτυπάει και να τους γδέρνει με τα νύχια της.

Το μοντέλο δεν είχε δίπλωμα, διότι της είχε αφαιρεθεί λόγω προηγούμενης παράβασης. Τον περασμένο Νοέμβριο της επιβλήθηκε 15μηνη απαγόρευση οδήγησης για εγκατάλειψη από τον τόπο τροχαίου ατυχήματος.

Η Κίρα είναι συχνός επισκέπτης του Ντουμπάι και οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι τραβηγμένες εκεί. Το motto της ζωής της στο Instagram είναι: «Όταν βαρεθώ θα παντρευτώ και θα υποφέρω όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι».

 
Πηγή: athensvoice.gr
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis