Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:03 | 13/09/2019
Το Σικάγο έχει πληρώσει 213 εκατομμύρια δολάρια για να χειριστεί περιπτώσεις αστυνομίας ή παραπτωμάτων κατά τα τελευταία 15 χρόνια, εκτός από τα 757 εκατομμύρια δολάρια που καταβλήθηκαν για την επίλυση των υποθέσεων μέσω δικαστικών αποφάσεων ή διακανονισμών, σύμφωνα με th δημοσιευμένη έκθεση.

[custom:google-ads]

Η Chicago Tribune ανέφερε την Πέμπτη ότι η πόλη στρέφεται σε ιδιώτες δικηγόρους - οι οποίοι θεωρείται ότι κερδίζουν δίκες περισσότερο από τους δικηγόρους της πόλης - πολύ περισσότερο από άλλες μεγάλες πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αστυνομικός δέχτηκε τρεις σφαίρες σε περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών!

Και ενώ ορισμένοι πρώην κορυφαίοι δικηγόροι υπερασπίζονται τη δεδομένη κατάσταση ως τρόπο να φέρουν δικηγόρους που έχουν την τεχνογνωσία να χειρίζονται τις συχνά περίπλοκες περιπτώσεις, η πόλη βρήκε αρκετά παραδείγματα όπου η εμπειρογνωμοσύνη αυτή δεν μεταφράστηκε σε δικαστικές νίκες.
 
Για παράδειγμα, η έκθεση διαπίστωσε ότι τουλάχιστον 11 φορές η πόλη δαπάνησε τουλάχιστον 2 εκατομμύρια δολάρια σε δικηγόρους και έξοδα μόνο και μόνο τελικά για να δαπανήσει τουλάχιστον 5 εκατομμύρια δολάρια για την επίλυση καθεμιάς από αυτές τις περιπτώσεις.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis