Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:30 | 09/03/2018

Η ταινία "Joker" της Warner Bros. ίσως εμφανίσει τον σούπερ κακό της DC ως έναν αποτυχημένο κωμικό, έναν χαρακτηρισμό που συναντήσαμε στο κλασικό graphic novel "The Killing Joke".

Η ταινία που λέγεται ότι θα διηγείται την ιστορία του χαρακτήρα θα λαμβάνει χώρα την δεκαετία του '80 σε μια Gotham City όπου ο υπόκοσμός της βρίσκεται σε πλήρη άνθηση. Όπως αναφέρει το TheWrap, η εμφάνιση του Joker ως τον αποτυχημένο κωμικό της εκείνης εποχής εξηγεί την ανάμηξη του Martin Scorsese με το project ως εκτελεστικό παραγωγό.

Ο Scorsese σκηνοθέτησε την κλασική cult ταινία του 1982 "The King of Comedy" όπου πρωταγωνιστούσε ο Robert De Niro ως έναν αγωνιζόμενο κωμικό που απαγάγει τον παρουσιαστή του νυχτερινού σόου στο οποίο ήθελε πάρα πολύ να δουλέψει. "Η ιστορία του Joker θα περιλαμβάνει νύξεις από αυτήν την ταινία", είπαν οι πηγές του TheWrap.

Ο Todd Phillips ("The Hangover") θα είναι ο σκηνοθέτης, και ο Joaquin Phoenix βρίσκεται "κοντά στο κλείσιμο της συμφωνίας" για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα γυρίσματα λέγεται πως θα ξεκινήσουν μέσα στον χρόνο, αλλά η παραγωγή ίσως αργήσει επειδή ξαναγράφεται το σενάριο. Οι Phillips και Scott Silver είναι οι σεναριογράφοι.

Η ταινία θα είναι μέρος ενός κομματιού ταινιών της DC που θα διηγηθεί αυτόνομες ιστορίες για αγαπημένους χαρακτήρες των κόμικς της. Η Warner Bros. δεν έχει ορίσει ημερομηνία πρεμιέρας.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα και να τα μοιραστούμε μαζί σας, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό οδηγό του μήνα, και πείτε μας στα σχόλια ποιες ταινίες θα πάτε να δείτε.

gr.ign.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis