Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:00 | 24/09/2016

Τόσο ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. όσο και ο Υπουργός κ. Τόσκας στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου για την αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., μίλησαν για τη σπουδαιότητα των πληροφοριών για την αντιμετώπιση του κοινού εγκλήματος και έδωσαν ξεκάθαρο στίγμα αναφορικά με τις προθέσεις τους ως προς το ζήτημα αυτό.

Συγκεκριμένα ο Αρχηγός του Σώματος, αναφερόμενος στη Διεύθυνση Ανάλυσης Διαχείρισης Πληροφοριών της Ελληνικής Αστυνομίας είπε πως η τωρινή φυσική ηγεσία σε συλλογικό επίπεδο φιλοδοξεί την αναβάθμιση αυτής της Υπηρεσίας, προκειμένου να αναλάβει κυρίαρχο ρόλο στην ανάλυση διαχείρισης των πληροφοριών της ΕΛ.ΑΣ. σε όλη την Ελλάδα..

 

Ως προς το σημερινό φαινόμενο του κατακερματισμού των πληροφοριών μεταξύ των διαφόρων Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., ο Αρχηγός δήλωσε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στελέχωση νεοϊδρυθείσας Yπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας

«Προσωπική επιλογή ως Αρχηγού του Σώματος είναι ότι μία είναι η Υπηρεσία μία πρέπει να είναι και μία θα είναι η Υπηρεσία που θα διαχειρίζεται τις πληροφορίες στην Ελληνική Αστυνομία.»

 

Στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση κινείται και ο κ. Τόσκας δηλώνοντας για το ζήτημα τα παρακάτω:

«Χωρίς πληροφορίες κακά τα ψέματα δεν μπορεί να κάνεις τίποτα. Έχει ενεργοποιηθεί σε πολύ σημαντικό βαθμό αυτή η Διεύθυνση Πληροφοριών και το αποτέλεσμα φάνηκε στην επιχείρηση που έγινε για την αλβανική μαφία στα Εξάρχεια, γιατί χωρίς πληροφορίες δε θα μπορούσε να ‘χε γίνει τίποτα και δεν υπήρχαν μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε η προσπάθεια πληροφορίες, αλλά αυτό δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για επιχειρησιακά θέματα.»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis