Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:28 | 17/09/2019

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Αίγιου από τον τραγικό θάνατο που βρήκαν γιαγιά και εγγονή στις 25 Αυγούστου, όταν ένας 28χρονος τις παρέσυρε με το αυτοκίνητο.

Στον οδηγό, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του ναυτοδικείου Πειραιά, αφού πρόκειται για στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Ναυτοδικείου και αφορά σε επικίνδυνη οδήγηση, ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας, εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

[custom:google-ads]

Να θυμίσουμε ότι ο 28χρονος είχε προσπαθήσει να διαφύγει, παρατώντας το αμάξι και πηδώντας στη θάλασσα, ενώ νοσηλεύθηκε σε ψυχιατρική κλινική, με τον συνήγορό του να κάνει λόγο για τάσεις αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τον καθηγητή που ερευνά τις συνθήκες του τροχαίου, ο νεαρός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, που έφτανε και ενδεχομένως τα 180 χλμ. την ώρα, ενώ ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων.

Ο άνδρας θα απολογηθεί μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ σημειώνεται ότι έχει περιοριστικό όρο, αυτόν την απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα.

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis