Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:07 | 31/01/2017

Σε ποινική δίωξη εναντίον του Εύρου Δημητρίου προχωρεί η Αστυνομία, μετά την προκλητική και αναιδή συμπεριφορά του προς τα μέλη της δύναμης,  τα οποία οπτικογράφησε και στη συνέχεια προχώρησε στη δημοσίευση του βίντεο, χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνόμο, Γιαννάκη Χαραλάμπους,  εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου προχωρεί ποινική δίωξη, για οπτικογράφηση και δημοσίευση του εν λόγω βίντεο, χωρίς τη συγκατάθεση των μελών της Αστυνομίας. Εναντίον του Εύρου Δημητρίου διερευνάται και το ποινικό αδίκημα της δημόσιας εξύβρισης, ενώ τα εν λόγω ποινικά αδικήματα επισύρουν ποινές φυλάκισης και προστίμου.

Σημειώνεται πως τα μέλη της Δύναμης κατήγγειλαν τον συγκεκριμένο οδηγό κατήγγειλαν Καθότι το αυτοκίνητό του δεν είχε πιστοποίηση M.O.T.


Πάντως η συγκεκριμένη κίνηση του προκάλεσε αντιδράσεις στα social media με πολλούς χρήστες να χαρακτηρίζουν απαράδεκτη τη συμπεριφορά του προς τους αστυνομικούς που εκτελούσαν το καθήκον τους. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επισήμαναν πως αν βρισκόταν σε άλλη χώρα, θα τύγχανε σίγουρα αυστηρότερης αντιμετώπισης για την συμπεριφορά του. 
 

www.ant1iwo.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis