Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 26/09/2019
Μια υπόθεση εκβιασμού σε έναν επιχειρηματία, από έναν ποινικό και δύο ακόμη άτομα του επιχειρηματικού κλάδου, ήρθε στην επιφάνεια, στην Κρήτη.
 
Ενας επιχειρηματίας στο Ηράκλειο, κατήγγειλε στην αστυνομία πως δέχεται εκβιασμό από έναν 60χρονο ποινικό, καθώς και από άλλα δύο άτομα ηλικίας 30 και 74 ετών. Οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν και ο εισαγγελέας Ηρακλείου, εξετάζοντας την υπόθεση, αποφάσισε να ασκήσει ποινική δίωξη για κακουργηματική εκβίαση κατ' εξακολούθηση στον ποινικό. Παράλληλα, στους δυο επιχειρηματίες, ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία στην εκβίαση, επίσης σε βαθμό κακουργήματος. Αμφότεροι πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή και μέχρι τότε θα βρίσκονται υπό κράτηση, όπως αναφέρει και το cretalive.
 
[custom:google-ads]
 
Ο δικηγόρος του 60χρονου ποινικού, ο Μάνος Καλλεργης, δήλωσε ότι ο εντολέας του δεν έχει υποπέσει σε κανένα ποινικό αδίκημα και ότι η υπόθεση αφορά καθαρά σε αστική διαφορά. Καμία σχέση με όσα τους αποδίδονται δεν έχουν, όπως υποστηρίζουν και οι δυο επιχειρηματιες. Μάλιστα είπαν πως δεν γνωρίζουν καν τον άνδρα που τους κατηγορεί, με τον δικηγόρο τους να λέει πως αφού μελετήσει την δικογραφία, επιφυλάσσεται για το αν θα προχωρήσουν σε μηνύσεις για ψεύδη καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis