Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 27/06/2017

Είναι ότι πιο παράδοξο έχουμε ακούσει ως πληροφορία στους διαδρόμους των Γενικών Επιτελείων, αλλά η επιμονή επανάληψής της από διαφορετικές πηγές δεν αφήνει περιθώρια να αμφισβητήσουμε ότι κάποιοι αναμένουν στα σοβαρά πως τον Σεπτέμβριο, θα ΄χουμε αλλαγή στην κορυφή της ιεραρχίας! Δηλαδή αλλαγή Α/ΓΕΕΘΑ!!!

Η πληροφορία στηρίζεται στο …ακλόνητο επιχείρημα πως τον Σεπτέμβριο ο Ναύαρχος Αποστολάκης συμπληρώνει δυο χρόνια και συνεπώς κατά την λογική του παραλόγου που φαίνεται ότι γοητεύει κάποιους θα αντικατασταθεί.

Οι “πληροφοριοδότες” σπεύδουν να επιλέξουν και τον διάδοχο, αλλά δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε αυτή την “διαρροή πληροφοριών”, χωρίς καμία ένδειξη έστω ότι η “πρόβλεψη” έχει έστω και μία πιθανότητα να επιβεβαιωθεί.

Ποιοι διαδίδουν το σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό για όσους λειτουργούν στα υψηλά κλιμάκια της ιεραρχίας με “οδηγό” τις …δημοσκοπήσεις! Ποιοι περιμένουν τους … “ερχόμαστε” αποδεικνύοντας ότι σ΄ αυτή τη χώρα μετά από τις παταγώδεις αποτυχίες των δημοσκόπων τα τελευταία δυόμιση χρόνια, υπάρχουν κάποιοι που εξακολουθούν να τις θεωρούν “ευαγγέλιο”.

Όλα αυτά θα ΄ταν πολύ ωραίο “κουτσομπολίστικο” θέμα, σ΄ άλλες εποχές που πολλά θέματα ήταν λυμένα .Τώρα δεν είναι. Τα προβλήματα στις ΕΔ είναι τεράστια και η όποια αναστάτωση προκαλείται μόνο καλό δεν κάνει. Δυστυχώς φαίνεται ότι αυτό δεν είναι κατανοητό από κάποιους.

Νομίζουμε ότι είναι καιρός να καθήσουν όλοι να δουλέψουν σοβαρά και μεθοδικά όχι για το επόμενο προσωπικό τους βήμα, αλλά για το πως θα λύσουν προβλήματα. Και να ΄χουν πάντα στο μυαλό τους ότι σημασία “δεν έχει πως ήρθες, αλλά πως φεύγεις”.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

militaire.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis