Ποιοι τυχεροί αστυνομικοί θα οδηγήσουν αυτό το ... "κουκλί"

ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
Ποιοι τυχεροί αστυνομικοί θα οδηγήσουν αυτό το ... "κουκλί"

Έχουμε δει πολλά αυτοκίνητα με αξιόλογο και σημαντικό προφίλ να επιλέγονται για τις υπηρεσίες που προστατεύουν μία χώρα ή μία πόλη.

Με απλά λόγια, την αστυνομία, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν έχουν επιλεγεί supercars για τις ανάγκες τους.

Αυτή τη φορά, σειρά ήταν της αστυνομίας του Σάσεξ να λάβει την ξεχωριστή Rolls Royce Ghost Black Badge, η οποία παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Τσίτσεστερ στην Open Day, που έλαβε χώρα το Σάββατο (15/7).

Το εν λόγω μοντέλο... φοράει έναν V12 κινητήρα 6.6 λίτρων με twin-turbo, ο οποίος αποδίδει 603 ίππους και 840 Nm ροπή και δίνει τη δυνατότητα για επιτάχυνση από στάση σε 100 χλμ./ώρα σε 4,6 δεύτερα και για μέγιστη ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/gallery/public/rols-royce-ghost-police-car-1.jpg?itok=F-ERNWeZ

Έτσι, «ντύθηκε» στα παραδοσιακά χρώματα της αστυνομίας και εξοπλίστηκε με τα απαραίτητα φώτα για το κάθε περιστατικό, ενώ εσωτερικά έχει μαύρο και κιτρινωπό καφέ δέρμα. «Ως υπερήφανο μέλος της τοπικής κοινότητας, η Rolls Royce αναγνωρίζει τη σημαντικότητα των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβάνοντας την αστυνομία.

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/scale_n_crop_812x457/public/article/2017-07/rols-royce-ghost-police-car-2.jpg?itok=47609IN5

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βλέπουμε έναν αριθμό των εργαζομένων μας να επισκέπτονται το event με τις οικογένειές τους και να μοιράζονται την υπερηφάνειά τους για το αυτοκίνητο που έχουν φτιάξει», δήλωσε ο διεθυντής επικοινωνίας της Rolls-Royce σε παγκόσμιο επίπεδο, Άντριου Μπολ.

Πηγή:  www.gazzetta.gr